AKTUELNO

Otvorena kao i uvek!

U jučerašnjem uskršnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je pevačica Aleksandra Prijović. Ovo je bilo ekskluzivno gostovanje, s obzirom na to da je ona bila na dvogodišnjoj pauzi tokom koje se ostvarila u ulozi majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveću podršku u svemu što radi pevačica dobija od supruga Filipa Živojinovića, a kada je pogledala snimak sa njihovog venčanja, imala je samo reči hvale za svog muža.

Veliku podršku imam od njega. Da sam mogla da napišem kakvog bih želela, njega ne bih mogla. Ja nikada nisam čula nijednu lošu reč za njega. Svi ga hvale. On je pravi prijatelj, toliko dobar... On je meni sve. Mi smo raskidali po pisanju novinara, a nikada nismo zapravo raskinuli. Nikad se nismo posvađali. Možemo da se raspravljamo, ja sam recimo na ishrani zbog bebe i kilaže, a on uzme moju omiljenu čokoladu, ja jedem neko meso, salatu, više mi muka, a on uzme palačinku. Ili dođe u krevet i donese nešto slatko i ja poludim - ispričala je Aleksandra kroz smeh.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Prijović

#Premijera-Vikend specijal

'