AKTUELNO

Ne krije da je prolazila kroz težak životni period!

Aleksandra Prijović gostovala je u specijalnom prazničnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal". Pevačica je nakon duže medijske pauze i porođaja odlučila da istupi u javnost i gostuje u nekoj televizijskoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa emisije posetila je Aleksandrin rodni grad Beli Manastir, gde su razgovarali sa njenom mamom Borkom Mihajlović, a mlada pevačica se prisetila teškog period kroz koji je prolazila njena porodica, pa se u jednom trenutku i rasplakala.

Ja moju mamu volim najviše na svetu. Ona se odrekla svog posla dok sam se ja takmičila, ta snimanja su bila vikendom, morala je da da otkaz. Svi su gledali da me podrže maksimalno. Uložili su poslednji svoj dinar da bih ja danas bila ovde gde jesam - ispričala je Aleksandra kroz suze i dodala da nekada nije bila u mogućnosti da sebi obezbedi ono osnovno:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: USKRŠNJI INTERVJU KIJE KOCKAR I SLOBE RADANOVIĆA: Otkrili da li će zajedno proslaviti praznik, pa priznali u kojim običajima najviše uživaju! (VIDEO)

Dešavalo se još nekoliko puta da nismo bili u finansijskoj mogućnosti da kupimo meni haljinu za nastup, jednostavno je došlo do toga. Dve godine nije malo, snimanja, put. Naša familija je bila tu i da pomogne, moja mama je kasnije nastavila da radi. Meni nikada ništa nije falilo pored nje - rekla je Aleksandra.

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Premijera-Vikend specijal

'