separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NJEN POVRATAK SU SVI ČEKALI! Aleksandra Prijović ekskluzivno u 'PREMIJERA - VIKEND SPECIJALU' nakon dvogodišnje pauze, tačno u 14 časova na televiziji Pink! (VIDEO)


Ognjen Nestorović i Tijana Prica će u studiju ugostiti muzičku zvezdu koja se nedavno ostvarila u ulozi majke.


Ovonedeljna "Premijera-Vikend specijal" biće potpuno drugačija, jer će specijalna uskršnja emisija biti posvećena jednoj od trenutno najpopularnijih pevačica na javnoj sceni - Aleksandri Prijović. Dok smo sa njenim neospornim pevačkim talentom svi upoznati, Aleksandra vešto skriva detalje o svom privatnom životu i svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti.

Autor: Pink.rs

Kada je ostala u drugom stanju, Aleksandra se povukla iz medija, a u martu ove godine je sa suprugom Filipom Živojinovićem dobila sina kome je dala ime Aleksandar. Popularna pevačica će veliki povratak na javnu scenu najaviti ove nedelje upravo u emisiji "Premijera-Vikend specijal", kada će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa do sada nepoznatim detaljima iz njenog života. Ognjen Nestorović posetio je mesto gde je provela svoje najsrećnije dane u detinjstvu i razgovarao sa njenom proodicom i ljudima koji su joj bili najveća podrška.

Autor: TvPink Printscreen

Sve što do sada niste znali o Aleksandri, reportažu iz njenog rodnog mesta, ali i ekskluzivne snimke sa venčanja sa Filipom, videćete u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal" danas tačno u 14 časova na TV Pink!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti