separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SPREMNE ZA FARBANJE JAJA: Evo kako se poznate srpske pevačice pripremaju za najradosniji hrišćanski praznik! (VIDEO)


Uživaju u običajima!


Hrišćani pravoslavne veroispovesti danas obeležavaju Veliki petak, dan stradanja Isusa Hrista. Jedan od običaja koji se praktikuju na današnji dan jeste da se farbaju jaja, što su učinile i pevačice Tina Ivanović i Tamara Milutinović

Autor: TV Pink Printscreen

Njih dve su zajedno sa ekipom emisije "Premijera" danas bile na pijaci gde su kupile jaja i ostale potrepštine koje će iskoristiti za farbanje istih, a otkrili su i kako će proslaviti ovaj veliki hrišćanski praznik. 

Danas sam kupila jaja i neku dekoraciju Uskršnju, tako da ću sad lagano kući da farbam jaja. Ovih godina sam volela da radim dekupaž, ali sada ću da ofarbam jaja samo u crvenoj boji. Praznik ću provesti u porodičnom okruženju, gledam za Veliki petak ne radim, pošto kažu da ne valja da se peva na Veliki petak. Sve ono što moji ukućani vole, to ću spremiti, neki dobar kolač, tradicionalno - rekla je Tina.

Autor: TV Pink Printscreen

Danas treba da farbamo jaja, kupimo neku ribu, voće. Kod nas je puna kuća, ima nas mnogo dece i svi se skupimo, to je nešto najlepše. Jedva čekam da to dođe, pa se tucamo jajima, pa gledamo ko će pobediti. Radujem se svake godine, a kad prođu svi praznici, onda budem tužna jer Nove godine nemamo ništa. Ja pomažem mami, farbam jaja, sa klincima od brata sednem tako pa zajedno šaramo jaja - rekla je Tamara. 

Autor: TV Pink Printscreen

Šta su pevačice još ispričale pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera. 

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti