AKTUELNO

Iskreno i bez dlake na jeziku.

Glumica Mirka Vasiljević se veoma mlada ostvarila kao majka, što nijednog trenutka nije zažalila. Njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić i ona imaju troje dece, dva sina i ćerku, a neretko se polemiše o tome da bi mogli ponovo da se ostvare u ulozi roditelja.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Iako ima mnogo obaveza kao majka, Mirka nije odustala od posla. Ipak, neke stvari joj ponekad teško padnu.

Pola sam kod kuće, pola u pozorištu. Ovako kad imamo radnim danima predstavu, čekaju me svakodnevne obaveze, a to su škola, domaći, spremanje knjiga za drugi dan, užina, da ih okupam, ostavim spremne da bih ja mogla da dotrčim ovde, tako da kad uđem, ne znam gde sam. Ali 5, 10 minuta pred predstavu nateram sebe da uđem u ''mod'' da se prepustim predstavi - rekla je Mirka pred kamerama emisije "Premijera".

S obzirom na to da ima žensko dete, Mirka je ispričala šta će je savetovati:

Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer mi treba mi mudro da naučimo da ćutimo, onda može da ostane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna - kaže Mirka.

Foto: TvPink Printscreen

Nju je uloga Janje u seriji "Ljubav, navika, panika" proslavila, a Mirka otkriva kako bi se osećala kada bi njena ćerka imala karakteristike njenog lika.

Da je moja ćerka Janja, bilo bi tu posla. Da se taj jezik skrati malo (smeh). Ona je pravila neke nestašluke, puno rada je trebalo sa Janjom, bila je brzopleta, ishitrena, pa je morala da bude pod budnim okom.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Vujadinom je Mirka dugi niz godina u velikoj ljubavi, a ona je sada otkrila šta je ono što je bitno za opstanak veze.

Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši - iskrena je Mirka.

Šta je ona još ispričala pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera.

Autor: N. Vujčić

#Mirka Vasiljević

#Premijera

#glumica

'