separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZA VAS SAMO NAJBOLJE! 'Premijera – Vikend specijal' će vas i ove nedelje prikovati za male ekrane, a u studio stižu DOBRI FRAJERI! (VIDEO)


Novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima se ne propušta!


I ove nedelje od 14 časova na televiziji Pink vas očekuje novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" a Tijana Prica i Ognjen Nestorović će, kao i uvek, sa svojim timom doneti gledaocima samo premijerne priče.

Autor: TvPink Printscreen

Ono što je definitivno obeležilo prethodnu nedelju jeste požar koji je zahvatio Notr Dam, jedan od najznačajnijih spomenika kulture na svetu, a premijerna ekipa će posvetiti segment i ovoj priči koja je potresla javnost.

Autor: Tanjug, Unsplash

Muzički trijumfi naših domaćih zvezda nisu ostali neprimećeni, pa ćete tako videti ko je dobio nagrade, a detalje sa svih regionalnih događaja ne smete propustiti.

U studio kod Ognjena i Tijane stižu popularni mladi glumci Aleksandar Radojičić i Miodrag Radonjić koji će govoriti o filmu o kom bruji region, ali i Rusija, "Balkanska međa".

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Autor: TvPink Printscreen

Ovogodišnji "Fashion Week" ekipa emisije ispratila je u stopu, a utiske o svemu u studiju otkriće Boško Jakovljević.

Autor: E - Stock

Sve vesti i događaji o vašim omiljenim zvezdama čekaju vas u nedelju od 14 časova u "Premijera - Vikend specijalu" uživo na televiziji Pink!

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti