AKTUELNO

Isterala stvari na čistac!

Pevačica Kristina Kija Kockar stekla je veliku popularnost učešćem u rijalitiju "Zadruzi", a nakon pobede ona samo niže uspehe. Snimila je nekoliko pesama do sada koje su naišle na odličan prijem kod publike, ali priznala je da bi volela da ostvari svetsku karijeru, a to, kako sama kaže, može da ostvari sa popularnim dvojcem Jalom i Bubom.

Ja bih volela, ali da snimimo stranu pesmu, da se probijemo na strano tržište. Jer sam sigurna da imamo potencijalna i oni i ja, tako da bih volela da snimimo nešto na engleskom jeziku - rekla je Kija u emisiji Premijera.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je donedavno bila u vezi, pevačica je otkrila da je sama, ali da je i dalje u kontaktu sa bivšim dečkog kog nije predstavila javnosti.

Jesmo u kontaktu, ali nismo u vezi, trenutno sam se dešavaju stvari koje okupiraju našu pažnju. Bila sam zaista srećna, sada sam u nekom začaranom krugu kada je posao svaki dan nešto, milion obaveza... - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nekoliko dana našla se u centru pažnje kada se pojavio snimak na kom ona navodno konzumira narkotike. Kako to nije bio slučaj, pevačica je odlučila da ne dozvoli da neko blati njeno ime i odmah je tužila odgovorno lice.

Ne bih tu dužila, ja sam podnela krivičnu prijavu protiv svih lica koji su krivi za to. Ja sam mislila da je to nešto, međutim, dečko je za 10 minuta pronađen. Te dve devojke, i njih mi je žao. Taj dečko koji je pokrenuo to, ja znam njegovo ime i prezime ali nisam želela da otkrijem. Onda sam se zezala da treba da me nađu u ovim katalozima zbog ovog dečka što je uhapšen, pa sam rešila da je bolje da ćutim - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je još pevačica ispričala pogledajte u nastavku ili na zvaničnom Jutjub kanalu emisije Premijera.

Autor: N. Vujčić

#Kija Kockar

#Premijera

'