AKTUELNO

Ovaj video postao je totalni hit na društvenim mrežama!

Tijana Prica i Ognjen Nestorović, voditeljski dvojac emisije "Premijera - Vikend specijal" na Pinku, pred kamerama su uvek vedri, nasmejani i sjajno raspoloženi, a čini se da su još energičniji i opušteniji onda kada ih kamere ne snimaju... Zapravo, kada misle da se ništa ne snima!

Foto: TvPink Printscreen

Juče je tokom nedeljnog popodneva vladala posebna energija u studiju 2 Televizije Pink, čemu je svedočio milionski auditorijum, a za to je posebno bio zaslužan Ognjen, koji je u nikad sjajnijem raspoloženju samo minut pre početka emisije uleteo u studio, a onda je žurka mogla da počne!

Harizmatični voditelj rešio je da samo dvadesetak sekundi pre početka živog programa podigne atmosferu u studiju i razdrma svoje kolege iza kamere, pa je energično vikao, smejao se i dozivao ih, što je do suza zasmejalo čitavu ekipu koja realizuje ovaj nedeljni tok-šou! Međutim, desilo se ono što Ognjen nije ni slutio - sve je snimljeno, a kako su izgledale sekunde pre nego što su Ognjen i Tijana gledaocima Pinka poželeli dobar dan, pogledajte u nastavku:

D. T.

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'