AKTUELNO

Bez dlake na jeziku osvrnula se na događaje u "Zadruzi" i njihove glavne aktere.

Nekoliko nedelja nakon što je diskvalifikovana iz "Zadruge", Miljana Kulić uključila se iz Sokobanje i reporteru "Premijera - Vikend specijala" Nemanji Vujičiću otkrila šta je radila dok je bila u ilegali.

Foto: TvPink Printscreen

- Moram da vam priznam, počela sam i ja da se prostitucijom bavim. Skromna sam, 100 evra mi je cena (smeh). Šalim se, naravno. Ovde sam sa Zolom i sa Željkom - našalila se Miljana, koja se potom osvrnula na učešće svoje majke Marije Kulić u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

- Mama je ista kao što je i znam - surovo iskrena, realna, objektivna. Uvek je iznosila svoje mišljenje, nije ni u kakvom čoporu. Ona je žena iz naroda, nisam očekivala da će biti ovako dobar rijaliti igrač. Narod ceni i poštuje njeno mišljenje, zaista sam oduševljena i ponosna na mamu.

Bez dlake na jeziku oplela je po svojim bivšim cimerima Davidu Dragojeviću i Ani Korać.

David i Ana, Luna... David i Ana su katastrofa. Mislim da glume ljubav iz koristi. Ana je, zna se, sponzoruša, voli imućne muškarce. Sa Davidom napolju ne bi bila nijedan dan, to je očigledno. Imala sam lepo mišljenje o njoj u "Zadruzi 1", bila je Kijina prikolica, zato je i opstala toliko dugo. Koliko sam je volela, toliko je sada ne volim. David mi je toliko odvratan - takav patetičar, gleda da se narod sažali... Šta ćeš ti sa nekim ako ti taj neko ne odgovara?! Mrzim folirante, dvolične ljude - nije ih štedela Miljana, a pošteđena nije bila ni Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

- Luna se obrukala za sav honorar! Obrukala se za sve pare! Moli muškarca, kao da je ne znam ni ja šta. Ne bi me čudilo kad izađe napolje da plati nekom da bude sa njom! "Molim te, Marko, molim te nemoj da dozvoliš da mi se dogodi ono što mi se dogodilo..." Devojka da moli muškarca da budu u vezi?! Ja to čudo nigde nisam videla - ispričala je Miljana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ana Korać

#David Dragojević

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'