AKTUELNO

Legendarni pevač ispričao je kako je izgledao dan kada se supruzi zavetovao na večnu ljubav.

Zdravko Čolić održao je sinoć u hali "Čair" u Nišu spektakularni koncert, drugi po redu, za nešto više od deset hiljada ljudi! Svi su uglas pevali njegove najveće hitove, a odmah po završetku koncerta Čola je svoje utiske sumirao s Nemanjom Vujičićem, reporterom "Premijere".

Foto: Pink.rs

Budući da su devojke iz prvog reda proslavljale devojačko veče baš na njegovom koncertu, Vujičić je upitao Čolića kako je izgledalo njegovo momačko veče te je pop zvezda, uprkos tome što ne govori o svom privatnom životu, ispričao kako je izgledala noć pre nego što se svojoj supruzi zavetovao na večnu ljubav, ali i samo venčanje.

Ja nekako nisam perfekcionista, nisam neko ko vodi o tome računa. Kad je bilo to momačko veče, to je onako prošlo drugarski, nezapaženo... Čak sam ja nešto i intimno vrlo samo venčanje napravio, negde u Novom Sadu na salašu, tako da je to bila više intimna stvar - nije svadba kao što ljudi vole da prave - priznao je Čola u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a potom dodao:

Foto: TvPink Printscreen

- Momačko veče je nešto što je svaki dan nekom ko ima veliki broj prijatelja, ali naravno da je bilo - čini mi se da je bilo u Novom Sadu, među par prijatelja - zaključio je Čola.

Pink.rs

#Premijera

#Zdravko Čolić

'