AKTUELNO

Vaša omiljena emisija o poznatima "Premijera-Vikend specijal" na programu TV Pink je i ove nedelje od 14 časova, a očekuju vas svi najvažniji događaji iz života poznatih koji su obeležili proteklu nedelju.

Nakon teške saobraćajne nezgode, naša voditeljka Dea Đurđević je posle mesec i po dana sa VMA prebačena u kliničko-bolnički centar Srbije, na Odeljenje ortopedije. Nju sada očekuje nastavak lečenja, a možda i druga operacija, nakon čega je čeka i fizikalna terapija. Vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink, Željko Mitrović posetio je voditeljku "Novog jutra", a fotografiju je objavio na svom Tviter nalogu.

- Moja Deica je sve bolje i bolje, i uskoro se vraća na posao, jedva je ubedih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša - napisao je Željko Mitrović uz fotografiju sa Deom.

Foto: Printscreen Twitter

Ovo je sa razlogom fotografija koja je obeležila nedelju za nama, detalje Deinog oporavka saznaćete u "Premijera-Vikend specijalu".

Pop zvezda Saša Kovačević održaće u subotu koncert u Skoplju, a prvi izveštaj i njegove utiske videćete već u najgledanijoj emisiji o poznatima.

Foto: Tanjug

Posle duže medijske ilegale, za "Premijera-Vikend specijal" govori Bojan Jovanovski, poznatiji pod umetničkim imenom Boki 13. Šoumen koga je domaća javnost upamtila po njegovom specifičnom stilu, ovog puta govori o promeni imidža i svemu što mu se proteklih godina događalo na poslovnom, ali i privatnom planu.

Foto: Instagram

Nakon razvoda od našeg proslavljenog vaterpoliste, u studio kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića dolazi Ana Kokić. O turbulentom periodu u privatnom životu, velikim poslovnim planovima i novoj pesmi, Ana će ekskluzivno otkriti sve ove nedelje na TV Pink.

Foto: Dušan Petrović

Priče o kojima bruje apsolutno svi, sve ono što šokira, što volite ali i ne volite, videćete u najgledanijoj emisiji o poznatima, zato ne propustite "Premijera-Vikend specijal" u nedelju tačno u 14 časova na TV Pink!

Foto: TvPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ana Kokić

#Premijera-Vikend specijal

'