AKTUELNO

Folkerka na slatkim mukama zbog ćerkice Krune!

Pevačica Ivana Selakov svoj povratak na muzičku scenu začinila je sa dve nove pesme koje su naišle na odličnu reakciju publike, a kako i sama ističe odmor joj je prijao, ali se i uželela posla i muzike.

Moram da se pohvalim da sam jednu pesmu sama pisala, ja sam samo bila u kreativnom naboju, kako kažu. Sada su aktuelni neki drugi zvuci koje ja možda ne forsiram. Mnogo puta mi se desilo da ne mogu da se setim pesme koju sam hiljadu puta otpevala - ističe Ivana.

Foto: TvPink Printscreen

Ivana sa svojom ćerkicom Krunom planira i zajedničko letovanje, a otkrila nam je i ko njenoj mezimici najviše kupuje igračke i poklone.

Ove godine idemo prvi put na more, čekamo da dođe leto. Dobila sam neki novi sjaj, energiju. Svaka mama zna da koliko god da ste umorni i neispavani, četri meseca nijednu noć nisam spavala kako treba - objašnjava novopečena mama i dodaje:

Foto: TvPink Printscreen

Za igračke su zadužene bake, one zato i služe. Ja više volim garderobicu. Obožava muziku i da joj pevam. Peđa joj ne peva ništa, on se igra sa njom - zaključuje pevačica, a o čemu je još govorila pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: APRILILILILI! Nasamarili smo naše vipovce: Nada zakukala kad je čula da joj oduzimaju kuću, Vesna zanemela, a Perućica POLUDEO zbog njegovih GEJ FOTKI! (FOTO)

Pink.rs

#Ivana Selakov

#Premijera

'