AKTUELNO

Veruje da će Aleksandra oprostiti prevaru Davidu.

Stric Aleksandre Subotić, Srboljub u današnjem izdanju emisije ''Premijera - Vikend Specijal'' razgovarao je sa reporterom Nemanjom Vujičićem o Aleksandrinom ponovnom ulasku u rijaliti ''Zadruga 2'', a istakao je da neko vreme nije bio u kontaktu za njom zbog uticaja njenih fanova na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Aleksandru sam video poslednji put pre oko nedelju, nedelju i po dana kad je otišla u Novi Sad. Od tada nismo imali nikakav kontakt. Nismo imali kontakt zbog uticaja te žene... Naš kontakt je prestao. Ona smatra da ako nema kontakt sa mnom da će uspeti - rekao je Srboljub i dodao da sinoć nije mogao da prepozna Aleksandru, ali i da smatra da ljubav izmenju nje i Davida nije ugasila, te da je moguće pomirenje.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGOJEVIĆEVA BIVŠA POTVRDILA ALEKSANDRINE REČI: David gleda samo sebe, KORISTIO ME JE! Kad bude čuo šta je o njemu rekla, PAŠĆE MU MRAK NA OČI!

- Ono sinoć što sam video, to je neka druga Aleksandra. Sinoć je bila beživotna, kao da je neko drugi govorio iz nje. Svi znaju da je ona energična devojka. Bila je bleda kopija same sebe. Mislim da se nije ugasila ljubav između nje i Davida.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'