AKTUELNO

Ana sada uživa u ljubavi sa biznismenom!

Pevačica Ana Sević gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a kako je iza nje težak period zbog saobraćajne nezgode koju je doživeo njen bivši suprug, Darko Lazić, Ana je otkrila kako se borila sa svim nedaćama koje su snašle njenu porodicu.

Moram da priznam da sam oguglala, godinama nas nisu štedeli. Uvek me iznenade i trudim se da ne čitam, advokati rade svoj posao. Ne želim da se bavim negativnim stvarima. U takvim trenucima me nije interesovalo šta se piše - ispričala je Sevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ana je ubrzo nakon razvoda, uplovila u romansu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, koji joj je kako pevačica ističe, bio velika podrška onda kada joj je to bilo najpotrebnije.

Ja sam zahvalna Bogu što mi je poslao Danijela u život. Imam podršku koja mi je nedostajala - istakla je Ana.

Bivši muž Sevićeve, Darko Lazić uskoro će stati na ludi kamen sa svojom verenicom Marinom Gagić koja je u blagoslovenom stanju, a Ana je istakla da bi volela da se pojavi na njihovoj svadbi ukoliko je pozovu.

Zaista ne znam, ako me pozovu. Ne bih imala nikakav problem - kaže Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Biljana Dragojević otkrila sve detalje razgovora sa Subotićevom pre njenog ulaska u ZADRUGU 2, a evo šta kaže o Aleksandrinom i Davidovom POMIRENJU! (FOTO)

Pink.rs

#Ana Sević

#Premijera-Vikend specijal

'