AKTUELNO

Pevačica ne želi više da govori u ime svog sina.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert u Crnoj Gori, a tom prilikom je u malom gradiću Igalu nastao opšti haos zbog dolaska najveće balkanske zvezde. Kako je predstavljena i nova pesma njene naslednice, a od skoro i koleginice Anastasije Ražnatović, Ceca je ispričala kako posmatra muzičku karijeru svoje ćerke.

Ja sam joj samo majka i koleginica. Neću ništa pretenciozno da govorim, ljudi će misliti da nisam objektivna. Znam sve vreme kako je pesma nastajala, kako se radilo na tome. Želim prvo sud publike, to mi je najvažnije - istakla je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je pevačicin sin Veljko Ražnatović, nedavno na ruku svoje verenice, Bogdane Rodić stavio verenički prsten Ceca je za emisiju "Premijera - Vikend specijal" objasnila da na tu temu nerado govori.

Pre ću ja da se udam, a ja ni momka nemam. Mlad je on, tek je napunio 22 godine. To su već njegove želje, ne mogu da pričam sada o toj svadbi, majke mi muka mi je. Ne želim da budem PR Ražnatovića - našalila se pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ceca je govorila i o svojim planovima kada je izlazak novog albuma u pitanju, ali i velikom koncertu na Ušću.

Planirala sam da napravim promociju albuma na "Ušću 3", to se nije dogodilo zato što nisam zadovoljna onim što sam do sada čula. Ne žurim - ispričala je Ceca.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO U DUGOVIMA DO GUŠE! Darko Lazić staje na noge i počinje da nastupa! Evo koliko je izgubio zbog saobraćajke! (FOTO)

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'