AKTUELNO

Niko nije ostao ravodušan!

Mia Borisavljević je sa svojim suprugom Bojanom Grujićem proslavila krštenje i prvi rođendan svoje ćerkice Eme. Oni su upriličili veliko slavlje sa puno zvanica, a Mia je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila da je bila presrećna i da joj organizacija nije teško pala.

Mnogo je lepo, pre neki da je bilo krštenje, danas rođendan. Svaka beba plače na krštenju. Nismo puno plakali, bili smo srećni. Tu si bili prijatelji i porodica. Kod mene je organizacija izgledala, za par dana. Nije mi organizacija pala teško. Ništa nije krenulo kako ne treba. Bojan i ja smo napravili jedan video od pet minuta, od nje u mom stomaku do danas, pustili smo gostima i svi su plakali na taj video - ispričala je Mia.

Foto: TvPink Printscreen

Proslavi je prisustvovala i pevačica Jelena Kostov, koja je ujedno i Mijina komšinica, a za "Premijeru" je istakla i šta je to pripremila kao poklon za malu Emu.

Oni su divne komšije, imamo divan odnos, uopšte ih ne čujem što je divno za komšije. Želim joj da bude zdrava, srećna. Ja sam za provereni recept, parice u koverat pa neka kupe sta žele - rekla je Kostov.

Pink.rs

#Mia Borisavljević

#Premijera-Vikend specijal

'