AKTUELNO

Trudi se da ne bude naporna mama i poštuje svaku odluku svojih ćerki.

Mart je mesec slavlja u porodici članice žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" i pevačice Nataše Bekvalac. Njena starija ćerka Hana pre nekoliko dana proslavila je rođendan, a pre toga slavili su i prvi rođendan malene Katje.

Foto: Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Hana je Nataši rekla da ne može njenu proslavu da prati iz prvog reda, međutim Bekvalčeva nije poštovala odluku svoje naslednice, o čemu je pričala u današnjem izdanju emisije "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Martovsku decu imam. Ja sam mama koja voli da uživa u zabavi definitivno. Rekla mi je da budem gore na spratu i da ne silazim, ali sam se onda ja raspitala kod drugih mama, tako da mi je mnogo bilo lakše kada su mi drugi rekli da i njih deca teraju iz diskoteka. Stvarno se trudim da ne budem naporna - rekla je Nataša.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao razgovor ekipe emisije "Premijera" sa pevačicom Natašom Bekvalac.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI PAPARACO: Evo kako Prijovićka i Filip slave MLADENCE! Novopečena mama prvi put napustila luksuznu kuću, A EVO KO JE STIGAO PRVI DA IM ČESTITA!

Autor: S. Kuvekalović

#Nataša Bekvalac

'