AKTUELNO

Proputovao pola sveta!

Sajam automobila otvoren je u Beogradu, a na ovom prestoničkom dešavanju najviše pažnje privukao je glumac Vlasta Velisavljević koji je i otvorio sajam i koji upravlja svojim automobilom čak i u 92. godini života. Takođe, glumac je i jedan od dvojice najstarijih vlasnika uredne vozačke dozvole.

Foto: Beta

Naravno da vozim! Nemam nijedan prekršaj, samo su me jednom slikali! Dobio sam sliku svog automobila, broj i mene. Niko me nikada bolje nije slikao nego tad. To sam platio pet hiljada dinara - rekao je Vlasta.

PROČITAJTE: Goca Božinovska EKSKLUZIVNO za Pink.rs otkrila da je njen automobil POTPUNO IZGOREO: Auto je Mirko dao drugu, on je vozio u trenutku nezgode! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

U prošlosti je imao običaj da satima upravlja automobilom i putuje na destinacije koje su mu bile izazovne i privlačne, a anegdota sa ovih putovanja se danas rado sa osmehom priseća.

U, vozio sam velike ture. Baš velike, etapne. Odem do Minhena, pa do Berlina... Pa se vratim do Salzburga - govorio je glumac za emisiju Premijera.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek putujem sam! Imam neke suvozače, koji mi dosađuju. To nije moja supruga, ali imam neke prijatelje koji vole da pričaju. Volim više da vozim sam - izjavio je Velisavljević.

PROČITAJTE: I DALJE JE NA LEČENJU: Lekari su Nedu Arnerić premestili u drugi deo bolnice, EVO I ZAŠTO! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Vlasta Velisavljević

'