AKTUELNO

Uživa u ljubavi!

Posle dužeg vremena pevačica Milica Todorović zapevala je pred publikom u Beogradu, a ekipa emisije "Premijera" bila je na licu mesta kako bi ispratila svaki detalj njenog nastupa, ali i kako bi sa pevačicom popričali o svim aktuelnim dešavanjima iz njenog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je na nastup stigla sa nekoliko minuta zakašnjenja, međutim to nije želela da prizna pred premijernim kamerama. Todorovićeva je blistala te večeri, a bilo je primetno i da je doterala svoju liniju.

PROČITAJTE: MARKO ĐURKOVSKI UHVAĆEN SA DRUGOM ŽENOM: Na Farmi je prevario sadašnju suprugu, a evo šta sada radi iza njenih leđa! (PAPARACO)

Foto: Instagram

Na dijeti sam! Jedno četiri kilograma imam manje. Na ovoj dijeti jedeš na svaka tri sata i to jedeš obimno. Ne kuvam, ja ne kuvam, nego poručujemo iz nekog restorana. Ima se, Bogu hvala, a ti crkni od ljubomore - rekla je Milica novinaru Premijere.

PROČITAJTE: Goca Božinovska EKSKLUZIVNO za Pink.rs otkrila da je njen automobil POTPUNO IZGOREO: Auto je Mirko dao drugu, on je vozio u trenutku nezgode! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je već četiri godine u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je njena najveća podrška, a pred kamerama emisije "Premijera" pevačica je istakla da još uvek ne planira da stane na ludi kamen.

Eno ga, tamo je. Došao je večeras kao podrška. Ne znam što me uvek pitaju za svadbu, kada se budem udavala, ja ću to prva sama da objavim, pa ćete svi to da saznate - izjavila je Todorovićeva.

U nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao ovaj prilog u današnjem izdanju emisije "Premijera".

Autor: S. Kuvekalović

#Milica Todorović

'