AKTUELNO

Opasnim oružjem leči frustracije.

Naša pevačica Milena Ćeranić nedavno se vratila na domaću estradnu scenu novim singlom i time ponovo zablistala na muzičkom nebu Srbije.

Foto: TvPink Printscreen

Pored pevanja, što je njeno primarno zanimanje, Milena ima jedan veoma interesantan hobi - pucanje iz pištolja. Zato ne čudi što je ekipa najgledanije emisije o poznatima "Premijera" zatekla Ćeranićku upravo u streljani.

Vežbam za neprijatelje. Ja ne mrzim nekog a trebalo bi da imaš ozbiljno seme zla u sebi da bi mogao da uradiš nekome nešto loše. Početnički sam ovo odradila, ali to je nešto što me privlači i dobro je za lečenje frustracija - rekla je pevačica dok je pokazivala pogođenu metu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je takođe otrkila da nikada ne čita loše komentare o sebi, ali da ipak njen rođeni brat to često radi, te da ga veoma pogađaju.

Ja komentare ne čitam nikad. Nekad sam to radila i shvatila da sam sebi samo loše donela tim. To rade moji prijatelji, moj rođeni brat Andrija i njega strašno pogađaju ružni komentari, nikada nije oguglao na to - navela je Milena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠIŠKE, PAŽ FRIZURA I SMRKNUTA FACA! Ova zadrugarka danas puni 33 godine, a ovako je izgledala kao devojčica! (FOTO)

Kompletan intervju ove pevačice iz "Premijere" pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Milena Ćeranić

#Premijera

'