AKTUELNO

Kockareva misli da je Đoganijeva ne kopira!

Nekadašnji ljubavni trougao na relaciji Kija Kockar, Sloba Radanović, Luna Đogani ne prestaje da izaziva pažnju medija ni nakon godinu dana završetka rijaliti programa "Zadruga". Iako se očekuje da će Kija iskoristiti svaku priliku da oplete po Đoganijevoj, nije baš uvek tako.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je stala u odbranu svoje nekadašnje suparnice, istakavši da je nekada napadaju bez razloga i da ona ima mnogo drugih stvari koje joj treba zameriti, ali da kopiranje njenog lika i dela nije jedna od njih.

Ja moram da stanem u njenu odbranu, jer ako ona kopira mene, onda svi mi kopiramo nekoga, jer apsolutno niko nema pravo da piše. Njoj non-stop zameraju i nešto što ne treba, za svaku sitnicu. Ima on dosta drugih stvari na kojima treba da joj zameraju, iako ja imam najgore mišljenje o toj devojci - napominje pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je progovorila i o nasilju koje je njena majka trpela u porodici, a sve od strane njenog pokojnog oca, istakavši da ni jedna žena ne treba to sebi da dozvoli.

U mojoj porodici sam videla i fizičko nasilje, moja majka je samo jednom imala udarac od mog oca i to je bilo to, ona je to presekla i to je primer kako žena treba da odreaguje. Imala sam u porodici i primere psihičkih napada. Uvek sam na ženskoj strani - ističe nekadašnja zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je još Kija govorila, pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: TURBULENTAN POČETAK PRVE EMISIJE 'PINKOVIH ZVEZDA': Ana Mihajlovski rekla Kiji da iskače iz frižidera, Kockareva joj dala javno obećanje! (FOTO)

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Premijera

#Slobodan Radanović

'