AKTUELNO

Nije štedela reči!

Mlada pevačica Katarina Živković nedavno je predstavila svoju novu pesmu "Sijam", a u spotu se pojavila u nikad izazovnijem izdanju. Ona je u emisiji "Premijera" otkrila kako gleda na svoje kolega koje ne podržavaju nove muzičke pravce i osporavaju drugačiji zvuk.

Sve podržavam, osim kada pevač kaže: "Eto šta se sluša, ja sam devedeset i neke punio tu i tu halu". Mi ne možemo da živimo u prošlosti i ko je bio tada uspešan. Sad se gleda ko je uspešan i aktuelan - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

Živkovićeva je istakla i da neke kolege ne mogu sebi da priušte saradnju sa jednim od najpopularnijih autora na ovim prostorima Džalom Bratom i Bubom Korelijem, te da na taj način negativno komentarišu pojavu mladih i atraktivnih kolega. Otkrila je i da ne voli da se druži sa ljudima koji joj ne odgovaraju.

Sujeta i to što neko sebi ne može da priušti da snimi duet sa Džalom i Bubom, mada i može, ali kako će to da zvuči ja ne znam. Ne možemo da osporavamo dobre pevače, ali uglavnom negativno komentarišu oni koji nisu dobri pevači. Zaista poštujem svoje kolege i koleginice, isto tako imam povratnu reakciju sa njihove strane. Nisam asocijalna, imam dosta prijatelja, međutim više biram to da budem sa nekim odabranim društvom, možda i sama - završava Katarina.

Pevačica nastavlja da promoviše svoju novu pesmu, a o čemu je još govorila pogledajte u prilogu emisije "Premijera".

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ! Nakon što joj je sin poručio da se ne meša u njegovu vezu, Davidova majka otvoreno priznala: OSTAJEM PRI SVOM STAVU! (FOTO)

Pink.rs

#Katarina Živković

#Premijera

'