AKTUELNO

Obe su uradile istu svar.

Mnoge javne ličnosti su u jednom periodu odlučile da svoju karijeru stave na pauzu. Domaće zvezde su za ovonedeljno izdanje emisije "Premijere - Vikend specijal" govorile o medijskoj ilegali u kojoj su bile.

Naime, Tanja Savić je posle svog velikog hita "Zlatnik" potpuno nestala sa javne scene, odselila se iz Srbije i povukla iz medija. Isto je uradila i njena koleginica, Slavica Ćukteraš, sa kojom Tanja navodno godinama nije razgovarala. Sada je Slavica ispričala zašto se dugi niz godina nije pojavljivala u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je to bilo logično, s obzirom na to da nisam bila u zemlji. Želela sam da ispratim supruga u njegovom poslu, ujedno je i meni prijala pauza - rekla je pevačica pred premijernim kamerama.

Takođe, najveća domaća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavljivala u medijima punih pet godina, a ni jedina naša pobednica "Evrovizije" Marija Šerifović nije čest gost na malim ekranima.

Popularni mladi pevač Saša Kovačević rekao je za "Premijeru" da prevelika medijska eksponiranost ubija inspiraciju, te se zbog toga ne pojavljuje bez razloga.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: HVALA KARLEUŠI ŠTO ME JE PODRŽALA: Ivan Kurtić oduševljen reakcijama javnosti na njegovu novu pesmu! (FOTO)

Imao sam momenata kad sam bio u ilegali. Nekad jednostavno dolazi do prezasićenja. Možda si nekad previše prisutan, pa ti to ubija neku dozu kreativnosti. Kad imam nešto pametno da kažem, ja se pojavim, najavim i to je to - naveo je Kovačević.

Domaći reperi Rasta, Buba Koreli i Džala Brat takođe nisu pobornici medija, te su svoje koncerte organizovali tako što novinarske ekipe nisu bile dobrodošle.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Premijera-Vikend specijal

'