AKTUELNO

O "Zadruzi", bivšem dečku Anđelu, svojoj operaciji i albumu prvencu govorila je u današnjem izdanju "Premijere".

Mlada, uspešna pevačica Teodora Džehverović, koju je javnost upoznala tokom učešća u prvoj "Zadruzi", ne propušta dešavanja i u aktuelnoj sezoni u kojoj, bar za sada, nema favorita.

Foto: Pink.rs

- Trenutno ne mogu da kažem da imam nekog favortia, jer mislim da ima još vremena da se tu otkriju neke maske i ljudi se pokažu u nekom novom svetlu - kaže pevačica, koja je i dalje slobodna, uprkos spekulacijama da se pomirila sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem.

- Lepo je biti zaljubljen, ja se radujem, možda će se to desiti... Naravno da ću o tome pričati javno, jer mnogi sada govore da sam se pomirila sa Anđelom. Da to jeste tačno, ja bih to pričala ponosno jer sam ja, pre svega, ponosna na tu vezu. Nas dvoje smo se izmirili u tom smislu, zaboravili sve što smo rekli jer smo bili povređeni, ali smo super i trenutno ne postoji ta emocija, kada je pomirenje u pitanju - objasnila je plavokosa pevačica u današnjoj "Premijeri".

Foto: Pink.rs

Veliku prašinu podigla je nedavno, kada je posetila plastičnog hirurga i uvećala svoje poprsje.

- Mnogi to osuđuju, neki podržavaju... Ja sam rekla - niti želim to da krijem, da prezentujem kao da se desio treći svetski rat... Postoje devojke koje su uradile isto ovo, neke su preterale, neke nisu... Ja smatram da nisam - iskrena je pevačica, koja je priznala i kako je njena mama Goca Džehverović, mentorka u aktuelnoj "Zadruzi", reagovala zbog ove ćerkine odluke.

Foto: Pink.rs

- Mama me je čuvala (smeh). Bila sam kod njih jer nisam sama mogla da se podižem, ustajem... Vratili smo se deset, petnaest godina unazad - rekla je Teodora, koja ima punu podršku svoje majke.

Foto: Pink.rs

Pogledajte prilog iz današnje "Premijere":

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Premijera

#Teodora Džehverović

'