AKTUELNO

Sukobi mišljenja sve su češći razlozi za burne rasprave.

Pop zvezda Nataša Bekvalac proslavila je pre nekoliko dana prvi rođendan ćerkice Katje, sa kog još uvek sumira utiske.

- Baš je bilo bajkovito! Bajkovita proslava prvog rođendana moje ćerke... Ona je sve ukapirala, ukapirala je da joj je rođendan, bukvalno nije spavala do poslednjeg trenutka, do 10 smo slavili uveče... Kad je pala u nesvest, onda je slavlje prestalo (smeh)!  Stvarno sam uživala, jedan od najsrećnijih dana u mom životu, svakako - s osmehom na licu ispričala je Nata, koja je sve vreme imala pomoć svoje starije ćerke.

- Hana je bila jako ponosna starija sestra. Kada sam videla Hanu u onom odelu, Katju u onoj haljinici... Pogledala sam i pomislila da meni za sreću stvarno više ne treba, sem da su mi devojčice tako dobre, tako pametne i tako lepe - objasnila je Nata.

Nju svakog petka gledamo u sudijskoj stolici "Pinkovih zvezdica - All Stars", gde sve češće, kako priznaje, ulazi u rasprave sa svojim kolegama.

- Počela sam sa svima da se svađam, zato što se razmimoilazimo u mišljenjima, zato što moje koleginice ne razumeju novi trend koji ja podržavam, za koji se borim, pa dolazi do sukoba - objasnila je Nata, koja je na kraju intervjua za "Premijeru", na pitanje o ljubavi, odgovorila sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

- Tako mi dobro ide ovako... Sreća ne zavisi samo od te sfere, sem ako je ne precenjujete, kao što sam je ja precenjivala, pa mi je zato tako i verovatno polazilo za rukom.

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Premijera

'