AKTUELNO

Spekulisalo se svašta!

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Aleksandra Mladenović osvojila je srca publike svojom neposrednošću, iskrenošću i dobrim pesmama. Ipak, njeno srce još nije uspeo niko da osvoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima udvarača, ali nikako niko da priđe. Pišu mi da su mi suđeni, ali ništa od toga, samo su na rečima jaki muškarci. Generalno se plaše jakih žena, treba da se isprati naš tempo, mi radimo noću, vikendom nismo kod kuće ali kad se bude našao pravi mislim da će on to sve da prihvati - rekla je Aleksandra i dodala kakve osobine njen pravi muškarac treba da poseduje:
Ne mora da bude nešto previše uspešan, a može i da bude, zavisi kako se nosi sa tim. Da bude normalan muškarac, ne mora da bude neki bogataš ili ne znam ja šta - iskrena je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

U javnosti je jedno vreme bila aktuelna priča da je pevačica u vezi sa Acom Lukasom, što je ona oštro demantovala, a i sada se osvrnula na to te priznala da su je takve glasine veoma pogodile:

Aca Lukas meni može da bude otac. Iskače i meni stalno na Fejsbuku nešto staro, da smo bili kao u vezi, ali u tome nema istine. Bilo mi je teško da prihvatim sve to, zato što je bila umešana i moja porodica, pisalo je kako su me se odrekli zato što sam u vezi sa toliko starijim muškarcem... - iskrena je bila Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Aca Lukas

#Aleksandra Mladenović

#Premijera

'