AKTUELNO

Marina Tucaković je radila pesmu "Mojne mala" i rekla mi je:" Moraš da uradiš neku pesmu koja će nekom da zapara uši"- rekla je pevačica.

Ana Kokić je gostujući u emisiji "Premijera vikend specijal" govorila o tome kako je nastala jedna od njenih najslušanijih pesama "Mojne mala", a potom otkrila na koju pesmu svog kolege se zgražavala.

Jedan od najvećih hitova Ane Kokić svakako je pesma "Mojne mala", a atraktivna plavuša je objasnila kako je došlo do toga da napravi novi korak u svojoj karijeri i snimi takvu pesmu.

Foto: Printscreen Youtube

Marina Tucaković je radila tu pesmu i Marina je meni rekla, moraš da uradiš neku pesmu koja će nekom da zapara uši. Kako god to tebi zvučalo, ti moraš imati pesmu na koju niko neće ostati ravnodušan. Postojala je jedna polovina publike koja je obožavala tu pesmu, dok je druga polovina govorila:"Jaoj Bože me sačuvaj", zgražavali su se. Ali mi smo se devedesetih zgražavali isto na neke pesme, recimo Ivana Gavrilovića "200 na sat", a sada je to evergrin - rekla je Ana Kokić.

Foto: Printscreen Youtube

Ana je objasnila da tada nije bila svesna uspeha koji je postigla sa pesmama koje su nastale kad i "Mojne mala" i da je srećna što je njena karijera tada krenula uzlaznom putanjom.

Ukoliko ste propustili današnju emisiju "Premijera vikend specijal" možete sada pogledati o čemu je sve Ana Kokić pričala.

Autor: J. V.

#Ana Kokić

#Premijera

#pevačica

'