AKTUELNO

Novopečeni par progovorio je o svojoj ljubavi za emisiju "Premijera".

Luna Đogani ponovo je srećna i zaljubljena! Posle ljubavnog brodoloma koji je doživela u prvoj sezoni "Zadruge", u drugoj, aktuelnoj sezoni zaljubila se u Marka Miljkovića i sa njim otpočela vezu u koju polaže velike nade.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Naša ljubav je tek počela i mogu da kažem da je sve čvršća i čvršća. Jednostavna je, mnogo se razlikuje od drugih ljubavi u kući. Mi imamo neka naša pravila, mi uživamo tako i sve dok je tako bićemo srećni i zaljubljeni - objasnila je Luna.

Kao u svakoj vezi, i u njihovoj povremeno dolazi do sitnih čarki.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- To je uglavnom kada je neko neraspoložen - ili sam ja neraspoložena, ili on, pa se tu pokačimo:"Šta ti je, šta ti je?", ali nikakav ozbiljan problem nemamo u našoj vezi - objasnila je modna blogerka u emisiji "Premijera".

Njen dečko Marko Miljković priznao je da on nema nameru da menja Lunu, već da želi da je svojim savetima usmerava i savetuje, a onda je priznao kako reaguje kada Đoganijeva pomene svog bivšeg dečka, popularnog pevača Slobu Radanovića.

Foto: Pink.rs

Mogu vam reći da je ona to na minimum svela, baš ga retko pominje. Neke situacije su neminovne, da ga pomene, i uopšte mi ne pada teško. Znam da je to njena ružna prošlost. Kad mora da ga pomene, neka ga pomene, ali pričali smo o tome da nam to ne treba u životu - objasnio je Miljković u "Premijeri".

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Premijera

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'