AKTUELNO

Pevačica dobila laskavu nagradu!

Snežana Đurišić važi za jednu od najpopularnijih pevačica folk muzike kod nas. Tokom svoje dugogodišnje karijere okitila se brojnim nagradama i priznanjima, ipak ona koju je dobila za životno delo, Snežana ističe da joj posebno znači.

Vrlo sam svesna sebe, tako da sam u svakom slučaju polaskana, lep je osećaj kada vam se zvanično prizna ono što ste radili u mom slučaju već četiri i po decenije - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Samopouzdanje je gradila godinama, pa zbog svog stava i držanja veoma često bude u prilici da je ljudi procene kao nadmenu osobu punu sebe. Snežana ističe da je tako karakterišu samo oni koji je ne poznaju.

Kod mene je možda i malo previše tog držanja, da često dolazim u situaciju da čujem "Pusti nju ona je nadmena, ona je uobražena, drska". Koga interesuje kakva sam i ko priđe i sedne sa mnom i porazgovara, brzo shvati da je pogrešno mislio - ispričala je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je Snežana još govorila, pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: DOĐITE DA SE DOBRO ZABAVIMO I POMOGNEMO: Kija Kockar poziva sve na HUMANITARNI KONCERT ZA DECU OBOLELU OD RAKA! (VIDEO)

Pink.rs

#Premijera

#Snežana Đurišić

#pevačica

'