AKTUELNO

Poznata pevačica izbegava da govori o razlozima raskida sa Vukom Mobom.

Ljubavna veza pevačice Milene Ćeranić i repera Vuka Moba završila se, čini se, pre nego što je i počela - samo nekoliko dana posle objavljivanja zajedničke fotografije na kojoj se ljube usledila je vest o raskidu. Kako je Vuk naveo, on nije mogao da izdrži Mileninu posesivnost - prema njegovoj priči, pevačica je želela da zna svaki korak svog dragog, da sa njim non-stop bude "na telefonu", što njemu nije prijalo, te je odlučio da sve to prekine dok je još sveže.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Instagram

Nakon što je javnost čula Vukovu stranu priče, ekipa "Premijere" upitala je Milenu za razloge raskida s njim. Međutim, na sve ono što je već izneto u javnost i ovaj put ostala je nema.

- O privatnom životu ne pričam! To je jedino što sam mogla da vam kažem, a vi znate da ja o privatnom životu ne pričam - objasnila je Milena, koja se ipak našalila i, kada su je upitali gde je Vuk, pokazala na svoje grudi.

- Vuk Mob je ovde, Vuk je u srcu - rekla je Milena kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

O udaji još uvek ne razmišlja, iako su sve češća pitanja kada će stati na ludi kamen.

- Ljudi su počeli da me kritikuju kada ja kažem da neću nikad da se udam, ali... Nikad ne reci nikad! Nisam neki pristalica tog potpisivanja, ja sam dva ugovora potpisala u životu, što se posla tiče, i više ne potpisujem ništa - objasnila je ona u "Premijeri", koju možete pogledati u nastavku:

Pink.rs

#Milena Ćeranić

#Premijera

#Vuk Mob

'