AKTUELNO

Ovo joj je teško palo da gleda.

Majka Marka Miljkovića, Nedeljka Miljković, koji je ovih dana jedan od najaktuelnijih učesnika "Zadurge 2", progovorila je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA U VELIKOM PROBLEMU! Odmah se obratila fanovima i uputila poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim! (FOTO)

Nedeljka nije krila da je veoma zadovoljna Lunom Đogani, koja je od pre nekoliko nedelja izabranica njenog sina.

Volela sam da bude sa nekim u vezi jer će manje da obraća pažnju na druge dogodovštine u "Zadruzi". Pre neku noć je bila neka svađa, šta je bilo, nemam pojma, ali će oni to sami da reše, sigurno - rekla je Nedeljka.

Foto: TvPink Printscreen

Miljkovićeva majka je dala i svoj komentar na ostale devojke koje su bile u blizini njenog sina od početka "Zadruge", ali se osvrnula i na Luninu i Markovu prvu svađu.

Ja sam takva majka, ja sam ga uvek podržavala u svemu i podržavaću ga i dalje. Pa kako on odluči. Marko je imao jednu devojku u koju je bio zaljubljen, a ove druge su bile nebitne. Sa Draganom je šetao da mu prođe vreme. Luna je fer devojka, mlada, e sad, što tu postoji neka razlika između njih, možda nisu dovoljno jedno drugo skapirali, to me muči. Ona nije glupa niti bilo šta. Ovo sa Lunom je nešto drugo. On je sa Majom bio kobajagi, to je bilo fejk, jer su oni bili obučeni, bili su ispod jorgana u garderobi. Sa Doroteom nije imao ništa. Marko je zaljubljen u Lunu, jer on ne bi provodio vreme sa njom da mu se ne sviđa, posvećuje joj vreme. Ona jedna svađa, kad je ona pokušala fizički da nasrne na njega, nije mi prijala - zaključila je Nedljeka Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Premijera-Vikend specijal

'