AKTUELNO

O svim aktuelnostima govorila je za najgledaniju emisiju o poznatima.

Poznata pevačica Ana Sević posle duge pauze vratila se na muzičku scenu hitom "Delirijum", koji su joj napisali popularni dvojac Džala Brat i Buba Koreli. Premijeru pesme imala je u emisiji "Amidži šou", posle čega je za emisiju "Pemijera" otkrila nove detalje vezane za njenu karijeru, ali i to da li je u kontaktu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Kada god pozove, čujemo se. Naravno, i ja zovem da pitam kako je, ali on zove da čuje Lorenu... Bile smo kod njega - iskrena je bila pevačica, koja je, takođe, otkrila kako njihovoj ćerkici Loreni pada razdvojenost od oca Darka.

- On je bio često odsutan, navikla je da on nije tu, tako da joj nije veliko iznenađenje - objasnila je pevačica.

Foto: E-stock

Kako kaže, uprkos spekulacijama - nikada neće uticati na to u kojoj će meri Darko viđati njihovu ćerku.

- Nikad ne bih svom detetu uskratila tako nešto - svi znamo koliko je otac bitan, a on će u njenom životu biti isključivo onoliko koliko on bude želeo - podvukla je Sevićeva.

Danijel je moj oslonac

Ana je, inače, već mesecima u vezi sa Danijelom Nedeljkovićem, a to koliko je zaljubljena vide baš svi.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

- Mislim da to vide i ljudi koji me ne poznaju. Bitno je da čovek ima oslonac u životu, sigurnost i čoveka koji je čovek - priznaje Ana i otkriva da se s novim emotivnim partnerom odlično slaže.

Foto: E-stock

- Apsolutno imamo politički pristup svemu (smeh). On je stariji od mene, u svemu se dogovaramo... Sve je stvar dogovora i razgovora - objasnila je pevačica, čiji intervju možete pogledati u prilogu današnje "Premijere":

Pink.rs

#Ana Sević

#Danijel Nedeljković

#Darko Lazić

#Premijera

#pevačica

'