AKTUELNO

Otvorila je dušu u emisiji "Premijera".

Popularna pevačica Katarina Živković sebi je u Novoj godini poželela, pre svega, dobro zdravlje, uspešnu karijeru i mnoštvo lepih trenutaka, ali ne i udaju, jer smatra da će do toga doći onda kad bude trebalo.

- Mene to majka uglavnom stalno pita. Ja joj uglavnom odgovaram: "Sačekaj, mama, polako... Ima vremena". Uglavnom, to ne želim sebi, jer smatram da će se to desiti kad tad. Možda neće danas, niti za mesec dana, ali hoće uskoro. Ono što želim jeste da budem zdrava, srećna i ispunjena - skromna je Živkovićeva koja će se, kad za to dođe pravo vreme, udati iz ljubavi, a ne zbog novca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne bih da se hvalim svojim finansijskim stanjem i situacijom, ali dobro radim i zarađujem, nisam u situaciji da moram da se ograničim na to da budem sa nekim zbog para i da pristajem na sve samo zato što neko ima puno para. Srećom, Bog me je pogledao, normalno živim, tako da kad se budem udala - neću se udati zbog novca, već zbog nekih drugih stvari - objasnila je Katarina, čiji intervju možete pogledati u današnjoj "Premijeri":

Pink.rs

#Katarina Živković

#pevačica

'