AKTUELNO

Bivši farmer pobesneo je kada je čuo ime pobednice "Farme", pa je gurnuo novinara "Premijere" u sneg.

Pevač Lepi Mića na početku intervjua za emisiju "Premijera" bio je sjajno raspoložen, a odmah čim se sastao sa ekipom najgledanije emisije o poznatima otkrio je na koji način je sa članovima svoje porodice dočekao Božić.

Foto: Printscreen

- Bili smo u jednom manastiru, tamo smo dočekali Božić, a sutradan sam kod kuće bio ceo dan - rekao je Mića, koji se osvrnuo i na učešće u "Farmi", najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Printscreen

- "Farma" je postala deo mene, ja sam postao deo nje. Bitan sam ja njoj, ali i ona meni. Zahvaljujući rijalitiju postigao sam i veliku popularnost - priznao je Mića.

Budući da se povela priča o njegovom odnosu sa bivšim stanovnicima seoskog imanja, novinar "Premijere" izrazio je želju da proveri u kakvom je odnosu sa pobednicom "Farme" Stanijom Dobrojević. Međutim, Mića nije ni želeo da čuje pitanje, već je odmah nasrnuo na novinara.

Foto: Printscreen

Poslednji naslov koji je izašao o tebi jeste da je Stanija izjavila da si impotentan deda... - započeo je svoje pitanje novinar, a onda je Mića potpuno pobesneo, pa je gurnuo novinara koji je pao u sneg.

Foto: Printscreen

Ovo je fizički napad - vikao je novinar dok ga je Mića šutirao, a onda je prekinuo snimanje intervjua.

Kako je izgledala ova neprijatnost pogledajte u današnjoj "Premijeri":

Autor: D. Tanasijević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Nasilje

#Premijera

#pevač

'