AKTUELNO

Večerašnje izdanje emisije "Premijera" donosi vam ekskluzivne priče o poznatim ličnostima sa domaće estrade.

U današnjoj "Premijeri", koja je na programu u 19 sati na Pink televiziji, moći ćete da pogledate sve detalje o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kasno sinoć ispred kuće muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, ali i ispovest Stojanke Novaković Stoje, koja je progovorila o samoubistvu svog bivšeg muža.

Foto: Printscreen

Ja sam ostala udovica sa 19 godina, sa malim detetom od tri godine. Tu već počinje moj desetogodišnji pakao - rekla je Stoja pred premijernim kamerama.

Foto: Printscreen

Novinari najgledanije emisije o poznatima su, ovaj put, tokom razgovora sa javnim ličnostima došli u nepredviđene situacije - premijerne kamere zabeležile su na koji način je Maja Nikolić htela da zavede novinarku "Premijere", ali to nije sve.

Foto: Printscreen

Pevač i bivši učesnik rijalitija "Farma" Lepi Mića nasrnuo je na novinara "Premijere", kojeg je gurnuo u sneg, i prekinuo je snimanje udarivši u objektiv kamere.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Šta je to izvelo iz takta kontroverznog učesnika rijalitija pogledajte u večerašnjoj "Premijeri" koja je na programu u 19 sati na Televiziji Pink.

Autor: D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Premijera

#Stojanka Novaković Stoja

#pevač

'