AKTUELNO

Za voditeljku je 2018. bila stresna, ali i lepa godina!

Dušica Jakovljević, voditeljka "Zadruge", za emisiju "Premijera" otkrila je kakva je za nju bila prethodna godina i da li se oporavila od svih ružnih stvari koje su joj se u njoj dogodile, ali i ko joj je bio najveća podrška u trenucima kroz koje je prolazila:

2018. je za mene bila mnogo lepa, imala sam samo jednu lošu situaciju. Kada kažem lošu situaciju, onda to baš zagrmi, ali i to sam prošla zahvaljujući Ognjenu i Anđeli i ljudima koji su me podržavali, koji su mi davali snagu u tim trenucima. Ja sam uvek srećna, ne dam bolu da me slomi kako kaže ona pesma - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je za nama vreme praznika i period kada volimo da kupujemo poklone dragim ljudima, voditeljka je otkrila i da voli da kupuje na sniženjima i da joj to ne predstavlja problem:

Ja sam onaj skupljač bespotrebnih potrebština, ja sam žena sniženja. Kada vidim da je nešto na nekom dobrom sniženju, posebno kada nije u Srbiji, onda volim da kupim - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CECA I KARLEUŠA KRIJU OVU TAJNU: Zajedno su snimile čuvenu pesmu koju SVI ZNAMO! (VIDEO)

Čime je Dušica obradovala svoju ćerku za rođendan, ali i kog je popularnog glumca njena naslednica poželela da upozna pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

Pink.rs

#Dušica Jakovljević

#Premijera

'