AKTUELNO

Muzička zvezda rado se odazvala pozivu za učešće u kampanji za borbu protiv nasilja, a njene šokantne fotografije i video snimak koji prate celu akciju podigli su veliku prašinu u javnosti.

Obzirom na to da je nasilje, nažalost, sve češća pojava širom Srbije, akciji jednog dnevnog lista priključila se i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je za potrebe kampanje za borbu protiv nasilja snimila video koji je izazvao mnogobrojne komentare.

Profesionalni šminkeri potrudili su se da Cecino lice izgleda kao da je i sama muzička zvezda bila žrtva nasilja, a pevačica je još jednom apelovala na čitavu javnost da se što pre treba stati na put svakom obliku nasilja.

Foto: Printscreen

Svaka porodica ima neki svoj problem, ali razlog za tako nešto ne sme da postoji. Mislim da se ćuti o tome jer ljudi to smatraju sramotom - jeste sramota da vas neko tuče i da vi to trpite, to je sramota. Treba prijaviti nasilnika, ko god da je. To se mora prijaviti i zaustaviti - rekla je Ceca.

Foto: Printscreen

Podsetimo, i Televizija Pink i portal Pink.rs pre nekoliko meseci otpočeli su veliku medijsku kampanju protiv svih vrsta nasilja, koja za sada daje odlične rezultate - pomoću televizijskih emisija i sadržaja na našem portalu podignuta je svest domaće javnosti o važnosti borbe protiv nasilja, pa je i zabeležen i porast prijavljenih nasilnika.

Ostatak premijernog izveštaja pogledajte u emisiji "Premijera":

Autor: D. Tanasijević

#Nasilje

#Premijera

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'