Info
ZABAVA

showbiz

KADROVI KOJI SU POTRESLI SRBIJU: Ceca u MODRICAMA progovorila o NASILJU! (VIDEO)


Muzička zvezda rado se odazvala pozivu za učešće u kampanji za borbu protiv nasilja, a njene šokantne fotografije i video snimak koji prate celu akciju podigli su veliku prašinu u javnosti.


Obzirom na to da je nasilje, nažalost, sve češća pojava širom Srbije, akciji jednog dnevnog lista priključila se i najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, koja je za potrebe kampanje za borbu protiv nasilja snimila video koji je izazvao mnogobrojne komentare.

STOP NASILJU #kurir #minibarstudios #srdjanpetkovic #cecaraznatovic #stopnasilju

A photo posted by @minibarstudios on

Profesionalni šminkeri potrudili su se da Cecino lice izgleda kao da je i sama muzička zvezda bila žrtva nasilja, a pevačica je još jednom apelovala na čitavu javnost da se što pre treba stati na put svakom obliku nasilja.

Autor: Printscreen

Svaka porodica ima neki svoj problem, ali razlog za tako nešto ne sme da postoji. Mislim da se ćuti o tome jer ljudi to smatraju sramotom - jeste sramota da vas neko tuče i da vi to trpite, to je sramota. Treba prijaviti nasilnika, ko god da je. To se mora prijaviti i zaustaviti - rekla je Ceca.

Autor: Printscreen

Podsetimo, i Televizija Pink i portal Pink.rs pre nekoliko meseci otpočeli su veliku medijsku kampanju protiv svih vrsta nasilja, koja za sada daje odlične rezultate - pomoću televizijskih emisija i sadržaja na našem portalu podignuta je svest domaće javnosti o važnosti borbe protiv nasilja, pa je i zabeležen i porast prijavljenih nasilnika.

Ostatak premijernog izveštaja pogledajte u emisiji "Premijera":

Autor: D. Tanasijević

Komentari • 0


povezane vesti