AKTUELNO

Premijerna ekipa se zajedno sa pevačicom Ildom Šaulić osvrnula na sve sjajne stvari koje su joj se dogodile u 2016. godini.

Godina za nama ostaće u najlepšem sećanju pevačici Ildi Šaulić, koja se u 2016. na večnu ljubav zaklela svom partneru Bojanu Vučkoviću i rodila mu ćerkicu Emu.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Ekipa emisije "Premijera" srela je Ildu na snimanju šou programa Šabana Šaulića, a lepa pevačica otkrila je pred premijernim kamerama da je, kada su kazaljke označile početak Nove godine, u zagrljaj potrčala svojoj mezimici.

Foto: Printscreen

- Iskreno, bila je budna, pa smo se lepo izljubili u ponoć. I ona je lepo dočekala svoju prvu Novu godinicu - otkrila je Ilda i još jednom se osvrnula na prošlogodišnje tajno venčanje.

- Iako je sam taj čin za mene bio veliko iznenađenje, mislim da je protekao na najlepši mogući način. To je bilo intimno, u krugu koji su mi izuzetno dragi, lepše nije moglo da bude.

Foto: Printscreen

Pevačica je imala veliku želju da publiku krajem godine obraduje svojom novom pesmom, međutim, to se nije dogodilo.

- Nova pesma trebalo je da bude objavljena krajem prošle godine, ali nismo stigli da to sve tada odradimo. Iskreno se nadam da će u najbližoj budućnosti biti nešto novo gotovo - objasnila je Šaulićeva ćerka.

Foto: Printscreen

Autor: D. Tanasijević

#Ilda Šaulić

#Premijera

#pevač

#pevačica

#Šaban Šaulić

'