AKTUELNO

Morala je da se snađe!

Pevačica Seka Aleksić uvek se raduje novogodišnjim i božićnim praznicima, a otkako je postala majka malog Jakova, ovo vreme godine za nju ima posebnu težinu. Iako je mislila da će biti stroga majka, Seka je za emisiju "Premijera" otkrila da je potpuno drugačija.

Foto: TvPink Printscreen

Kad imate malo dete, onda je vama život bajka. Detetu treba poklanjati ljubav. Ja kad ga vidim nisam ni umorna niti me bilo šta boli. Ja njemu sve dopuštam, dok sam bila trudna mislila sam da ću biti stroga majka, ali sve je suprotno od toga.

Foto: TvPink Printscreen

Seka je priznala da je svom suprugu Veljku sasvim slučajno kupila parfem i namenila ga da bude poklon za novu godinu, dok je ona svoj iznudila:

Ja sam svoj poklon dobila mnogo dana ranije, naime, zato što sam pre neki dan kupovala neke cipele i muž mi je rekao: "Ljubavi, kupila si tri para cipela", a ja sam rekla "Evo ove su za novu godinu" (smeh). Ja sam svoj poklon iznudila (smeh) - ispričala je kroz smeh pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije Premijera možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Premijera

#Seka Aleksić

'