AKTUELNO

Sada joj je najteže da vreme provodi u pabu, gde je ranije svaki dan uživala sa Slobom.

Pre sedam dana održana je prva "Zadrugovizija" u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga 2", a tom prilikom Luna Đogani dala je svoju izjavu za emisiju "Premijera - Vikend specijal" u kojoj je govorila o bivšem dečku Slobodanu Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj supruzi i pobednici prve "Zadruge" Kristini Kockar.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Sve mi nedostaje, cela ta prva Zadruga, ti neki ljudi mi fale. Još uvek se nisam navikla. Svaki ćošak me na njega podseća, ali najviše izbegavam pab. To mi je jako tužno - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Luna je poželela Kristini Kockar sve najbolje u Novoj godini, ali i u njenoj muzičkoj karijeri. Takođe, Đoganijeva je komentarisala i glasine koje je čula da su se Sloba i Kristina pomirili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam sujetna kada neko uspe. Ja joj želim svu sreću. Ako su se pomrili, ja im želim svu sreću. Stvoreni su jedno za drugo, ako je prava ljubav, ja glasam za nju - dodala je Đoganijeva.

PROČITAJTE: DRAGANA MIRKOVIĆ BILA NA IVICI SUZA DOK JE PRIČALA O SUKOBU SA CECOM: Ponovo bih joj sa osmehom rekla 'Dobro veče'! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'