AKTUELNO

Popularna pevačica nedavno se ostvarila u ulozi majke!

Ova godina pevačici Slađi Alegro bila je i te kako uspešna, a jedna od najvećih radosti za nju je, kako i sama ističe, to što se ostvarila u ulozi majke. Ekipi emisije "Premijera", otkrila je kako provodi praznične dane sa svojom porodicom i zašto je ove godine odlučila da ne kiti jelku, ali se ipak predomislila:

Prvo sam razmišljala da ne kitim jelku, da nam ne stvara gužvu i da nam ne guši prostor, ali onda smo otišli kod prijatelja u Cirih, Mila je videla jelku i baš se obradovala i onda sam rekla suprugu da ćemo ipak kititi jelku - rekla je Slađa!

Foto: Privatna arhiva

Kako se nedavno ostvarila u ulozi majke, pretpostavili smo da je pevačica već pripremila paketić za svoju devojčicu, ali ona je istakla da je za tako nešto još rano:

Za paketić nema potrebe, ona za to i ne zna. Paketić su mi uvek slatkiši i igračke, a ona je još mala za to - istakla je pevačica!

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NA SVE SPREMNA KAKO BI POKORILA ESTRADU: Teodora Džehverović zamalo nastradala tokom snimanja spota za novu pesmu! (FOTO)

Za "Premijeru" Slađa je objasnila i zašto je nekada tužna za praznike:

Praznici su mi nostalgični, nekad pomalo i tužni. Svi mi nekada negde patimo za nekim ko više nije sa nama, a u suštini praznici donesu tu neku emociju. Ali sada sam radosna zbog Mile - kaže Slađa!

Kako se popularna pevačica priprema za novogodišnji nastup u Beču i kako će tom prilikom izgledati pogledjte u "Premijeri":

M.S.

#Premijera

#Slađa Allegro

'