AKTUELNO

Definitvno su najčitanije vesti o Zadruzi i junacima Zadruge - priča Nemanja Pajić, direktor, glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs.

Najpopularniji rijaliti program na Balkanu, a i šire "Zadruga", iznedrio je ličnosti koje su obeležile ovu 2018. godinu. Kristina Kockar, Luna Đogani i Slobodan Radanović imena su koja su bila najzvučnija u ovoj godini, zbog čega su upravo oni utisak godine po mišljenju ekipe emisije "Premijera - vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj trio pojavljivao se svakoga dana na naslovnim stranama, a tako je i danas. U emisiji "Premijera - vikend specijal" gledaoci TV Pink imali su priliku da čuju i šta o svemu kaže direktor, glavni i odgovorni urednik najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, Nemanja Pajić.

Definitivno su najčitanije vesti o Zadruzi i junacima Zadruge. Imate bračni par i ljubavnicu u istom trenutku u rijalitiju, morate priznati da je to fenomen i da je to fenomenalno - rekao je Nemanja Pajić u emisiji Premijera - vikend specijal.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba i Kija napravili su pometnju i u muzičkom svetu. Radanović je nakon takmičenja "Pinkove zvezde" ušao u "Zadrugu" kako bi promovisao svoju muziku, ali mu se desila ljubavna priča sa Lunom Đogani.

Nekim ljudima je potrebno da se desi nešto u privatnom životu, kako bi uspeli u svojim karijerama - pričao je Pajić, a zatim se osvrnuo i na Lunu Đogani: Diskutabilno je koliko je Luna bila iskrena u celoj toj priči. Rijaliti je, treba malo i glumiti. Ona je u suštini zaradila vrlo lepe pare. Njeni roditelji su postali deo njene slave - govori Nemanja.

Foto: Andreja Damnjanović

Zanimljivo je i da Sloba Radanović prednjači po broju pesama, međutim Kija je za korak ispred kada su zarada od nastupa i popularnost na društvenim mrežama u pitanju, a nema sumnje da ćemo o Kiji, Luni i Slobi čitati i u narednoj godini.

PROČITAJTE: OTKRIVAMO! Ovo su članovi žirija ZADRUGOVIZIJE, među njima je i bivša zadrugarka, Luni neće biti svejedno kad je ugleda!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nemanja Pajić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'