AKTUELNO

Trudila se da nove pesme imaju njen lični pečat.

Milica Pavlović gostovala je danas u emisiji "Premijera - vikend specijal" kod voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price, nakon što je ove nedelje objavila svoj novi album "Zauvek" za koji je upriličila i glamuroznu promociju.

Foto: TV Pink Printscreen

Te noći pevačicu su podržale mnoge njene kolege, a Milica je u emisiji "Premijera - vikend specijal" istakla da je uložila mnogo truda i rada, kako bi objavila novi album, ali da joj je srce puno zbog svega.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Posao shvatam ozbiljno, publici se zahvaljujem kroz ozbiljne pesme. Nisam imala nameru da se bavim autorskim tekstovima. Bila sam uporna kada su tekstovi u pitanju. Trudila sam se da pesme imaju moj pečat - govorila je Milica.

Foto: RTV Pink

Tu postoji rečenica: "Neka me prezire svet, daću ti poklon, čeka te tu od mojih pršljena pet napravi jedan prsten za nju malaksala, volim te zauvek". Dala sam ti poverenje, svoju lavovsku šapu sam stavila na tebe i tako inače pristupak kroz život. Ja jesam osoba koja, kada te voli, voli te zauvek. Kada te zavolim, dala sam ti poverenje. Kada volim ljude, ja ih volim i volim da ih zagrlim i osetim tu energiju - rekla je Milica.

PROČITAJTE: OTKRIVAMO! Ovo su članovi žirija ZADRUGOVIZIJE, među njima je i bivša zadrugarka, Luni neće biti svejedno kad je ugleda!

Autor: S. Kuvekalović

#Milica Pavlović

'