AKTUELNO

Ona ima velike planove, a njen izabranik je u potpunosti podržava.

Milica Todorović nedavno je bila u centru medijske pažnje nakon što je objavljno da je koristila nedozvoljene supstance. Pevačica nije želela mnogo da komentariše ovakve navode već je otkrila pravu istinu.

Foto: Pink.rs

- Oguglala sam na te naslove, ja znam šta je potrebno da bi se novina prodala. Svaki drugi dan dajem neke intervjue i svaki put pričam isto. I kada im kažem da nemam šta novo da im kažem, oni ne znaju šta će da napišu, pa onda stave takav tekst - objasnila je Todorovićeva u emisiji ''Premijera''.

Kao član žirija jedne dečije škole pevanja, Milica se pojavila bez svog izabranika Miloša Paunovića koji nije bio u njenoj pratnji zbog toga što je bolestan.

Foto: Pink.rs

Ekipu emisije ''Premijera'' zanimalo je šta će uraditi pevačica kada se vrati u svoj dom kod dečka i kako će mu pomoći da se oseća bolje.

- Možda mu dam neki vitamin da popije i da mu skuvam čaj - rekla je Milica kroz osmeh.

Todorovićeva već neko vreme priča da bi volela da se ostvari u ulozi majke, međutim još uvek nije odlučila kog dana će to biti. Ono što je sigurno jeste da će Miloš Paunović biti otac.

Foto: Pink.rs

- Hoće i on. Što da neće? Pa voli me - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera''.

Ukoliko ste propustili današnju emisiju ''Premijera'', repriza je odmah nakon ponoći, ali i sutra u 11 i 15 časova. Celu emisiju možete pogledati i na zvaničnom Jutjub kanalu premijerne emisije.

Autor: B. Radonić

#Milica Todorović

#Miloš Paunović

'