AKTUELNO

Pevačica Ana Nikolić je već na početku 2017. obradovala sve bližnje radosnim vestima o svojoj trudnoći.

Kao bomba odjeknula je današnja vest da je pevačica Ana Nikolić po prvi put u blagoslovenom stanju, te da će ove godine roditi dete svom izabraniku, reperu Stefanu Đuriću Rasti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako je Pink.rs prvi ekskluzivno pisao, pevačica je pre nekoliko dana saznala da je trudna, a radosnu vest je odmah podelila sa svojim suprugom, koji se neizmerno obradovao, a potom i sa najbližim članovima porodice.

Članica žirija šou programa "Ja imam talenat" nije želela da svoju intimu deli sa publikom, ali je u kratkoj izjavi za naš portal potvrdila da će se ove godine ostvariti u ulozi majke.

Foto: undefined

Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vest još uvek ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presrećni smo - izjavila je Ana za Pink.rs.

Podsetimo, Ana i Rasta upoznali su se tokom rada na pevačicinom studijskom albumu "Labilna", koji je objavljen prošlog proleća. Njh dvoje su vrlo brzo stupili u vezu, a onda su se tajno venčali na Voždovcu krajem jula 2016. godine, o čemu je Pink.rs takođe prvi pisao.

Foto: Pink.rs

Autor: D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Beba

#Ja imam talenat

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#Trudnoća

#pevačica

'