AKTUELNO

Nasmejao je sve!

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, nedavno je održao koncert u beogradskoj "Štark" areni kojim je obeležio 50 godina svoje karijere. Zbog svega što je postigao tokom svog rada, on je dobio nagradu za životno delo, koja ga je obradovala ali je priznao da to ne znači da planira da stane.

Foto: TvPink Printscreen

Za životno delo... Čuj, za životno delo, pa ja ću još da pevam (smeh). Čuvam sve nagrade, za to je zadužena gospođa, familija, ima kod svakog pomalo - rekao je Šaban pred kamerama emisije "Premijera".

On je pre nekoliko dana održao koncert sa ćerkom Ildom Šaulić u Londonu pred nešto više od 1000 ljudi, a publika ih je dočekala ovacijama. Pevač je tada priznao da je veoma ponosan na svoju ćerku, a otkrio je i šta to ona krade od njega.

Ja mislim da je njoj teže malo, ali meni nije, meni je svejedno. Uzima malo te, krade od ćaleta te trilere, ali tako treba (smeh)

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAD JE BIO MALI, ŽELEO JE DA BUDE PRINC: Milan Stanković ovom izjavom NASMEJAO SVE, a njegov NAJVEĆI BLAM ĆE SE DANIMA PREPRIČAVATI! (FOTO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Premijera

#Šaban Šaulić

'