separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

SUROVA ŠALA: Kaznila je dete tako da je sad čuva policija! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)


Jedna majka toliko surovo je kažnjavala svoje malo dete da kad se pojavio snimak te situacije na društvenim mrežama počele su da joj stižu pretnje smrću.


Naime, Kejtlin Volf iz Lisburga na Floridi je sinčiću gurala glavu u wc šolju da bi ga kaznila zbog psovanja. Video koji je snimio njegov stariji sin razbesneo je ljude širom sveta.

Ona tvrdi da se to dogodilo iz šale, iako je očigledno da se dečak nije smejao dok ga je držala za ruke i naglavačke gurala u šolju, već plakao i vikao: "Ne".

- Kad je opsovao htela sam da mu operem usta sapunom, ali nakon što je od mene bežao punih deset minuta, kad sam ga napokon uhvatila palo mi je na pamet da mu gurnem glavu u wc šolju iz šale - kaže Kejtlin.

Dodala je i da je dečak tražio da to ponovi.

- Da je moj drugi sin nastavio da snima, čuli biste kako viče da to učinim ponovo. Jasno mu je da ga neću povrediti. Samo smo se igrali - rekla je ona.

- Treba te staviti u zatvor. "Jadno dete, treba ga skloniti od ove ku*ke", "Ti si zlo. Kakva majka to može da učini svom detetu?", "Već to kako ga drži za ruke može da rezultira time da mu slomi ruku - nizali su se komentari šokiranih ljudi, a Kejtlin tvrdi da je primila i brojne pretnje smrću i da je zbog svega morala da traži zaštitu policije.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti