Info
ZABAVA

lifestyle

Ako ŽELITE MUŠKO DETE odaberite OVU POZU!


Važno je i da žena doživi orgazam pre muškarca.


Odabir određene poze povećava mogućnost da začnete dete željenog pola, mada garancije nema.

Postoje dve vrste hromozoma koji su odgovorni za određivanje pola, a iz sperme izlaze na različite načine. 

Za začeće devojčice odgovoran je X hromozom, a spermatozoid koji u sebi nosi taj hromozom je mnogo veći i sporiji, ali zato izdržljiviji i živi duže. 

Y hromozom je odgovoran za začeće dečaka. Spermatozoidi koji nose ovu vrstu hromozoma su mali i veoma brzi, oni ekspresno stižu do jajnih ćelija, ali mana im je što ne žive dugo.

Ukoliko želite da začnete devojčicu, morate da produžite putovanje spermatozoida. X spermatozoidii su izdržljiviji pa im treba više vremena kako bi došli do jajnih ćelija, zato će na dugom putu oni opstati, dok Y spermatozoid takav put neće izdržati. 

Da bi začeli dete ženskog pola, pokušajte da orgazam vašeg muškarca bude što dalje od vrata materice. 

Seksualne poze koje su najbolje da biste dobili devojčicu su misionarski i sedeći položaj u kojem par omota noge jedan oko drugog. Ovakve poze neće dopustiti duboku penetraciju.

Autor: Printscreen Youtube

Ukoliko želite da začnete dečaka, orgazam muškarca treba da bude što bliže vratu materice.  Zbog slabe izdržljivosti Y spermatozoida, potreban je položaj koji dopušta duboku penetraciju. 

Na taj način će se smanjiti period vremena, potreban da Y spermatozoid stigne do jajne ćelije. 

Položaji koji će omogućiti začeće dečaka su položaji u kojima žena dominira. To su položaji u kojima je žena na vrhu, pa može da kontroliše koliko duboko penis može da uđe. U trenutku orgazma muškarca, žena treba da omogući da je penis što dublje unutra.

Još jedna bitna stvar je da žena treba doživeti orgazam pre muškarca. To će promeniti pH u blizini vrata materice, što odgovara Y spermatozoidu, odnosno onom koji pravi dečaka.

S. M. 

Komentari • 0


povezane vesti