AKTUELNO

Biće vam jasno...

Pre nego što obavite testove i budete sto posto sigurni, ovo su simptomi koji mogu ukazati na trudnoću. Prenosimo vam iskustva žena koje su na ovaj način posumnjale da se nešto ipak promenilo.

Neobično ponašanje kućnih ljubimaca

- Pre nego što sam saznala da sam trudna, moj pas nije htio da me ostavi samu. Kao da je bio zalepljen za mene. Izluđivao me i kad sam saznala da sam trudna, sve mi je bilo jasno. Nedavno se i prijateljica koja pokušava da ostane trudna požalila da je pas ne pušta na miru i da je to prilično živcira. Bez sumnje, trudna je.

Gljivična infekcija

- Prva i jedina gljivična infekcija koju sam imala ikad u životu. Sada sam paranoična čim osetim da me nešto svrbi.

Krvarenje iz nosa

- Sagnula sam se, ustala i krv mi je potekla niz lice. Sa suprugom sam bila u poseti njegovim roditeljima. Nekoliko nedelja kasnije test je bio pozitivan i kad smo im rekli, svekrva mi je rekla da je odmah pomislila da sam trudna onog dana kad sam prokrvarila iz nosa.

Foto: Pixabay.com

Metalni ukus u ustima

- Nekoliko dana nakon začeća (pretpostavljam), imala sam užasan ukus u ustima, kao da žvačem prljave kovanice. Metalan, ali ne od krvi. Bilo je odvratno i potrajalo je nekoliko minuta. Nekoliko nedelja kasnije, dva testa bila su negativna na trudnoću, ali treći je bio pozitivan. Nikad to više nisam osetila.

Teške alergijske reakcije

- U drugoj trudnoći me je ubola pčela i to je bila najgora reakcija na ubod ikad. Ubod je bio na ramenu i cela sam natekla, imala sam osip po leđima, vratu i grudima u roku od sat vremena. Sledeće jutro saznala sam da sam trudna.

Noćne more

- Imala sam noćne more. Bila sam prestravljena i vrištala u snu. Nakon nekoliko dana, test na trudnoću je bio pozitivan.

#Trudnoća

'