AKTUELNO

Iznenađenje na reviji kupaćih kostima "Sports Illustrated" bila je model Mara Martin koja je modnom pistom prošetala u zlatnom kupaćem dojeći petomesečnu ćerku. Beba je na ušima imala plave slušalice da je ne bi smetala buka, a publik je pozdravila ovacijama.

"Ne mogu da verujem da sam na naslovnim stranama sa svojom devojčicom zbog nečega što radim svaki dan. Zahvalna sam što možda mogu da doprinesem da se dojenje prihvati kao nešto normalno i da mogu da pokažem drugim ženama da sve to mogu da rade", poručila je Martin.

Ona je rekla da je njena ideja i poruka bila da je ona majka i da hrani dete hodajući.

"Prošle večeri bilo je još žena koje su zaslužile da budu na naslovnim stranama. Sve smo mi sposobne za multitasking", rekla je za Yahoo.

Ova manekenka bila je u društvu posebnih žena, kao što su dvadesetdvogodišnja paraolimpijka u snow boardingu Bren Hackabi, žena koja se priključila vojsci i jednu koja se izlečila od raka.

Martin je izabrana u 16 finaliskinja koje su nosile reviju, a komentari su skoro svi pozitivni i ukazuju na to da upravo tako izgleda život savremenih žena.

#Beba

#Majka

#moda

'